Επιθέματα Μεσημβρινών Lifewave

Επιθέματα Μεσημβρινών Lifewave

Ένας τρόπος να βελτιώσετε τη ζωή σας χωρίς φάρμακα και χημικά

Τα Lifewave patches είναι μικρά, μη διαδερμικά αυτοκόλλητα επιθέματα με σύνθεση από οργανικά υλικά όπως αμινοξέα, σάκχαρο και σταθεροποιημένο οξυγόνο, υλικά πιστοποιημένα από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Φαρμάκων με παγκόσμια πατέντα ευρεσιτεχνίας και εγκεκριμένα από την HPUS, FDA και τον οργανισμό Οbeli’s με έδρα τις Βρυξέλλες, για όλες τις χώρες της Ε.Ε. Πρόκειται για μια επαναστατική τεχνολογία του μέλλοντος που συνδυάζει τις αρχές της ομοιοπαθητικής, της δυτικής ιατρικής, τη νανοτεχνολογία και το βελονισμός της Κινέζικης ιατρικής. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι τα patches έχουν επικοινωνία με τα ανθρώπινα κύτταρα, χωρίς να εισέρχεται κανένα συστατικό ( φάρμακα, διεγερτικά ή χημικά ) στο ανθρώπινο σώμα. Ειναι φτιαγμένα από φυσικές ουσίες, οι οποίες εκπέμπουν μηνύματα αυτοθεραπείας στον οργανισμό ο οποίος τα λαμβάνει μόλις τα patches έρθουν σε επαφή με το σώμα. Στην ουσία αυτό που συμβαίνει είναι η ενεργοποίηση του βιο-ενεργειακού μας συστήματος μέσω της διέγερσης των σημείων βελονισμού στου σώματος (μεσημβρινών).

Τα Lifewave patches δεν είναι φάρμακα, δεν εισχωρούν στο σώμα, δεν περνούν στο σηκώτι, δεν έχουν τοξίνες, δεν τα νοιώθεις, δεν έχουν επιπλοκές και δε δημιουργούν εθισμό. Είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος και απευθύνεται σε ανθρώπους που είναι περισσότερο ανοικτοί σε νέες ιδέες και ειδικά σε εκείνες που αφορούν νέες τεχνολογίες. Τα συμπτώματα είναι ο τρόπος επικοινωνίας του σώματος μας για να μας δείξει ότι κάτι δεν πάει καλά. Τα Lifewave Patches ακούνε το σώμα μας και μέσα σε λίγα λεπτά από την τοποθέτησή τους στα προτεινόμενα σημεία ανταποκρίνονται άμεσα, ενεργοποιώντας τη διαδικασία της αυτοθεραπείας. Αυτό που γίνεται ουσιαστικά με τα patches είναι ότι βοηθάνε το σώμα να ενεργοποιήσει την θεραπευτική του ικανότητα και να αυτοθεραπευτεί. Όπως έλεγε ο Ιπποκράτης ”Εμείς είμαστε οι καλύτεροι γιατροί του εαυτού μας”.

Υπάρχουν 5 διαφορετικά είδη επιθεμάτων

  • Ice Wave – Πόνος: Μειώνει τον πόνο και τη φλεγμονή, αποκαθιστά τη ροή ενέργειας του σώματος, βελτιώνει την ευλυγισία του σώματος. Είναι κατάλληλο για ανακουφιση από πόνους και φλεγμονές όπως ισχιαλγία, πόνους πλάτης, ημικρανίες κ.α.
  • Energy Enhancer – Ενέργεια: Αυξάνει και ισορροπεί την ενέργεια σε όλα τα όργανα. Βελτιώνει την πνευματική διάυγεια και εστίαση. Ρυθμίζει το αυτόνομο νευρικό σύστημα. Είναι κατάλληλο για ανακούφιση από κούραση, υπνηλία, δυσκολίες εκμάθησης, μυική αδυναμία. Ειδικό για επαγγελματίες αθλητές και για όσους χρειάζονται περισσότερη αντοχή και υψηλές επιδόσεις.
  • Silent night – Ύπνου:  Βελτιώνει τον ύπνο, αυξάνει την παραγωγή μελατονίνης, μειώνει την οξείδωση και τις ελεύθερες ρίζες, ρυθμίζει το βιολογικό ρολόι του οργανισμού. Είναι κατάλληλο για όσους έχουν δυσκολία  στον ύπνο, ροχαλητό, ανησυχία, στρες, φοβίες νευρικής φύσεως κ.α.
  • SP 6 Complete – Διαχείριση Βάρους: Καταπολεμά την βουλιμία, διορθώνει τον μεταβολισμό, ισορροπεί τις ορμόνες. ?Για ρύθμιση του μεταβολισμού, καταπολέμηση βουλιμίας κ.α.
  • Y Age: τα patches της νεότητας (3 είδη )

Glutathione – Γλουταθειόνη Βασικό αντιοξειδωτικό του οργανισμού. Απομακρύνει φυσικά τις τοξίνες, αποβάλει τα βαρέα μέταλλα, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Για αποτοξίνωση του οργανισμού και προστασία των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες κ.α.

Καρνοσίνη – Carnosine Θρεπτικό συστατικό του οργανισμού. Αναπλάθει τα κύτταρα και τους συνδετικούς ιστούς. Βελτιώνει τις βιοηλεκτρικές ιδιότητες των οργάνων. Επιβραδύνει τους ρυθμούς της γήρανσης. Για επιδιόρθωση των κυττάρων με βλάβη DNA, για άτομα με υψηλή πίεση, διαβήτη, πάρκινσον κ.α.

Αeon Κορυφαίο αντιγηραντικό. Μειώνει το στρες και τις φλεγμονές, ισορροπεί το αυτόνομο νευρικό σύστημα. Προστατεύει και αναπλάθει τα κύτταρα. Για μείωση φλεγμονών, εξισορρόπηση του αυτόνομου νευρικού συστήματος, ανάπλαση των κατεστραμμένων κυττάρων, μείωση του στρες, αντιγηραντικό.

Τα Lifewave Patches χρησιμοποιούνται από γιατρούς και θεραπευτές ως συμπληρωματικά της θεραπευτικής αγωγής που ακολουθούν. Είναι εύκολα στην χρήση και τα χρησιμοποιούμε καθημερινά. Για να δούμε αποτελέσματα χρειάζεται να «ξυπνήσει» ο οργανισμός μας και γι αυτό χρειάζεται πάνω από ένα μήνα για να δούμε τα αποτελέσματα. Φυσικά όσο πιο «καθαρός» είναι ένας οργανισμός τόσο πιο γρήγορα θα ανταποκριθεί.