Ιατρικός Κοσμητικός Βελονισμός .... Ξεχάστε το Botox !!!

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να απομακρύνετε λεπτές γραμμές και ρυτίδες από το πρόσωπο.

Ωτοβελονισμός για ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της παχυσαρκίας

1.Διαμορφώνει εκ νέου την αίσθηση της πείνας και του κορεσμού 2.Παρεμβαίνει στους ψυχολογικούς και ψυχοπαθολογικούς παράγοντες της διατροφικής συμπεριφοράς 3.Αυξάνει το μεταβολισμό που είναι συνήθως χαμηλός σε άτομα που κάνουν συχνά δίαιτες αδυνατίσματος.

Ηλεκτροβελονισμός και Shockwaves

Για ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυταρίτιτδας

Cosmetic Acupuncture

Μια φυσική θεραπεία για την αντιμετώπιση της Υπεριδρωσίας (υπερβολική εφίδρωση)

Υπεριδρωσία ή υπερβολική εφίδρωση είναι μια συχνή διαταραχή που επηρεάζει πολλούς ανθρώπους. Ενώ η κανονική εφίδρωση είναι αναγκαία για την θερμική ρύθμιση  η υπεριδρωσία είναι ανεξέλεγκτη, ενοχλητική, αντιαισθητική και μπορεί να προκαλέσει μεγάλη δυσφορία. 
Η υπεριδρωσία οφείλεται σε δυσλειτουργία του συμπαθητικού νευρικού συστήματος το οποίο είναι υπεύθυνο για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος. Μπορεί να εμφανιστεί στις παλάμες, μασχάλες, πέλματα ή και σε ολόκληρο το σώμα. Αίτια της υπερβολικής εφίδρωσης μπορεί να αποδοθούν σε αγχώδης διαταραχές, υπερθυρεοειδισμό, υποθυρεοειδισμό, εμμηνόπαυση, παχυσαρκία. 
Υπάρχουν διάφορες θεραπευτικές μέθοδοι για την αντιμετώπισή της, κάποιες είναι ακραίες όπως χειρουργική αφαίρεση ιδρωτοποιών αδένων. Ο βελονισμός είναι αποτελεσματική φυσική μέθοδος στην αντιμετώπιση της εφίδρωσης. Πριν ξεκινήσει η θεραπεία είναι απαραίτητη φυσική εξέταση και συνέντευξη  ώστε να σχεδιαστεί πρωτόκολλο με σαφή εικόνα για τις ανάγκες του κάθε ασθενούς.

Πως δρα ο βελονισμός;

Η εισαγωγή βελόνων σε αισθητήρια νεύρα του σώματος μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στο νευρικό σύστημα και να μετριάσει την υπερβολική δραστηριότητα του συμπαθητικού συστήματος που ελέγχει τον ιδρωτοποιό αδένα για τη μείωση της εφίδρωσης και τη ρύθμιση της φυσιολογικής θερμοκρασίας του σώματος.Οι θεραπείες που είναι απαραίτητο να γίνουν είναι περίπου 10.

 

Το ιατρείο μας

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Θα μας Βρείτε

Join our group

    

Λ.Σουνίου 61 Μαρκόπουλο

τηλ.2299025580, κιν.6906268196

 

Λ.Βασιλέως Παύλου 98 Βούλα

κιν.6906268196 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Our Facebook Page