Ιατρικός Κοσμητικός Βελονισμός .... Ξεχάστε το Botox !!!

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να απομακρύνετε λεπτές γραμμές και ρυτίδες από το πρόσωπο.

Ωτοβελονισμός για ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της παχυσαρκίας

1.Διαμορφώνει εκ νέου την αίσθηση της πείνας και του κορεσμού 2.Παρεμβαίνει στους ψυχολογικούς και ψυχοπαθολογικούς παράγοντες της διατροφικής συμπεριφοράς 3.Αυξάνει το μεταβολισμό που είναι συνήθως χαμηλός σε άτομα που κάνουν συχνά δίαιτες αδυνατίσματος.

Ηλεκτροβελονισμός και Shockwaves

Για ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυταρίτιτδας

Cosmetic Acupuncture

ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ & ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ

Αυξήστε τις πιθανότητες σύλληψης

Ο βελονισμός έχει εξελιχθεί σε ένα αποδεκτό και έγκυρο κομμάτι της άσκησης της Δυτικής Ιατρικής ενώ αυξάνεται σταδιακά η χρήση της από ιατρούς που έχουν κατοχυρωμένη γνώση της ιατρικής αυτής μεθόδου σε θέματα αναπαραγωγής , πρόκλησης τοκετού και αναλγησίας. Τα αποτελέσματα των ερευνών που αφορούν στον συνδυασμό θεραπειών αναπαραγωγής με βελονισμό αποδεικνύουν ότι αυτός, βοηθά στην άυξηση των ποσοστών σύλληψης κατά 26%. Πρόσφατες ιατρικές μελέτες έδειξαν ότι ο βελονισμός μπορεί να αυξήσει την γονιμότητα, ελαττώνοντας το stress, αυξάνοντας την αιματική ροή στα αναπαραγωγικά όργανα και ισορροπώντας το ενδοκρινικό σύστημα. Σύμφωνα με την οπτική  της Κινέζικης Ιατρικής ''στόχος δεν είναι η γυναίκα να μείνει απλώς έγκυος , αλλά να διανύσει ασφαλώς όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και να γεννήσει ένα υγιές παιδί ''. Μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων, ο βελονισμός μπορεί να παρέχει καλύτερη αιματική ροή στις ωοθήκες και στη μήτρα , δημιουργώντας έτσι μεγαλύτερες πιθανότητες για το γονιμοποιημένο ωάριο να εμφυτευθεί και εξελιχθεί σε έμβρυο.  Ο βελονισμός αφορά στην ήπια εισχώρηση και ενεργοποίηση πολύ λεπτών μιας χρήσεως βελόνων , σε στρατηγικά σημεία στην επιφάνεια του δέρματος. Πάνω από 2000 βελονιστικά σημεία συνδέονται μέσω 14 καναλιών, που ονομάζονται μεσημβρινοί. Μέσα στους μεσημβρινούς κυκλοφορεί η ενέργειας (qi) μεταξύ της επιφάνειας του δέρματος και των εσωτερικών οργάνων. Αυτή η ενέργεια ελέγχει την πνευματική, τη νοητική, τη συναισθηματική και τη φυσική ισορροπία. όταν η ροή της ενέργειας διαταρράσεται εξαιτείας κακών συνηθειών ή άλλων καταστάσεων, εμφανίζεται η αρρώστια και ο πόνος. Ο βελονισμός βοηθάει στη διατηρηση της ομαλής ροής της ενέργειας, αυξάνοντας τις πιθανότητες για ένα ζευγάρι να συλλάβει.  

Μπορεί ο βελονισμός να βοηθήσει στη γονιμότητα;

Ένας από τους τρόπους  όπου ο βελονισμός αυξάνει τη γονιμότητα είναι ελαττώνοντας το stress. Όταν οι άνθρωποι έιναι σε κατάσταση stress, διεγείρεται η έκληση της ορμόνης κορτιζόλης. Αυτή με τη σειρά της αλλάζει τη νευροχημική ισορροπία του εγκεφάλου και επηρρεάζεται η έκκριση και η ισορροπημένη λειτουργία της υπόφυσης όπου είναι το κλειδί στον αναπαραγωγικό κύκλο. Επιπρόσθετα το stress μπορεί να δημιοργήσει σπασμούς στη σάλπιγγα και στη μήτρα εμποδίζοντας την ομαλή εμφύτευση του γονιμοποιημένου ωαρίου. Στους άνδρες το stress επηρρεάζει τον αριθμό και την κινητικόητα των σπερματοζωαρίων. 

 

 

 

Το ιατρείο μας

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Θα μας Βρείτε

Join our group

    

Λ.Σουνίου 61 Μαρκόπουλο

τηλ.2299025580, κιν.6906268196

 

Λ.Βασιλέως Παύλου 98 Βούλα

κιν.6906268196 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Our Facebook Page