Ιατρικός Κοσμητικός Βελονισμός .... Ξεχάστε το Botox !!!

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να απομακρύνετε λεπτές γραμμές και ρυτίδες από το πρόσωπο.

Ωτοβελονισμός για ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της παχυσαρκίας

1.Διαμορφώνει εκ νέου την αίσθηση της πείνας και του κορεσμού 2.Παρεμβαίνει στους ψυχολογικούς και ψυχοπαθολογικούς παράγοντες της διατροφικής συμπεριφοράς 3.Αυξάνει το μεταβολισμό που είναι συνήθως χαμηλός σε άτομα που κάνουν συχνά δίαιτες αδυνατίσματος.

Ηλεκτροβελονισμός και Shockwaves

Για ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυταρίτιτδας

Cosmetic Acupuncture

Laser Needle

Μια καινοτομία στο Βελονισμό

Η παραδοσιακή κινέζικη ιατρική θεραπείας με βελονισμό έχει εδώ και χρόνια εδραιωθεί σε όλο τον κόσμο. Ο βελονισμός είναι γνωστός για την τεράστια επιτυχία στον τομέα της θεραπείας του πόνου. Το Laser Needle είναι νέα μέθοδος για μια απολύτως ανώδυνη θεραπεία. Οπτικές ίνες δημιουργούν νια ισοδύναμη βελόνα απολύτως ανώδυνη που επιτρέπει λόγω της οπτικής πυκνότητας ισχύος της, τη διέγερση μέχρι και οκτώ σημείων, υπό την έννοια του παραδοσιακού βελονισμού. Το Laser Needle είναι μια μέθοδος χωρίς καθόλου παρενέργειες ( πόνο και τοπικό αιμάτωμα που ίσως προκληθεί από το τσίμπημα της βελόνας) απολύτως κατάλληλη στη θεραπεία παθήσεων του δέρματος και στην αισθητική αναζωογόνηση του προσώπου. Η εφαρμογή του βελτιώνει την κιανότητα αναγέννησης των ιστών του δέρματος. 

Το ιατρείο μας

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Θα μας Βρείτε

Join our group

    

Λ.Σουνίου 61 Μαρκόπουλο

τηλ.2299025580, κιν.6906268196

 

Λ.Βασιλέως Παύλου 98 Βούλα

κιν.6906268196 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Our Facebook Page