Ιατρικός Κοσμητικός Βελονισμός .... Ξεχάστε το Botox !!!

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να απομακρύνετε λεπτές γραμμές και ρυτίδες από το πρόσωπο.

Ωτοβελονισμός για ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της παχυσαρκίας

1.Διαμορφώνει εκ νέου την αίσθηση της πείνας και του κορεσμού 2.Παρεμβαίνει στους ψυχολογικούς και ψυχοπαθολογικούς παράγοντες της διατροφικής συμπεριφοράς 3.Αυξάνει το μεταβολισμό που είναι συνήθως χαμηλός σε άτομα που κάνουν συχνά δίαιτες αδυνατίσματος.

Ηλεκτροβελονισμός και Shockwaves

Για ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυταρίτιτδας

Cosmetic Acupuncture

Διεύθυνση Ιατρείου και Επικοινωνία

H κα. Κοντοπούλου δέχεται του ασθενείς της στο ιατρείο της στο Μαρκόπουλο κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή ώρες 17:30 - 20:30 ενώ στο Χαλάνδρι όπου συνεργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης κάθε Τρίτη 09:00 - 13:00 και Πέμπτη 17:00 - 20:00 κατόπιν ραντεβού.

Η πρόσβασή σας για το ιατρείο στο Μαρκόπουλο διευκολύνεται από το γεγονός ότι βρίσκεται στην έξοδο Μαρκόπουλο της Αττικής οδού, χωρίς να χρειαστεί να μπείτε μέσα στην πόλη. Εύκολη πρόσβαση από τα νότια προάστια μπορείτε να έχετε από τη Λ.Βάρης- Κορωπίου. Στο ιατρείο θα βρείτε ελεύθερο χώρο στάθμευσης.

Η περίπτωση του κάθε ασθενούς αξιολογείται με τη δέουσα προσοχή με στόχο το σχεδιασμό ενός ολοκληρωμένου και εξατομικευμένου προγράμματος που να αντοποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες σας. Για το λόγο αυτό το πρώτο σας ραντεβού με την κα. Κοντοπούλου γίνεται στον εξοπλισμένο χώρο του ιατρείου της στο Μαρκόπουλο για το οποίο θα πρέπει να υπολογίσετε ότι η πρώτη σας επίσκεψη θα διαρκέσει περίπου 1,5 ώρα. Για τις υπόλοιπες συνεδρίες ωτοβελονισμού εφόσον το επιθυμείτε και σας εξυπηρετεί  μπορείτε να την επισκέπτεστε στο Χαλάνδρι. Η τοποθεσία του ιατρείου στο Χαλάνδρι είναι σε κεντρικό σημείο.  

Το ιατρείο μας

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Θα μας Βρείτε

Join our group

    

Λ.Σουνίου 61 Μαρκόπουλο

τηλ.2299025580, κιν.6906268196

 

Λ.Βασιλέως Παύλου 98 Βούλα

κιν.6906268196 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Our Facebook Page